European Street Food Awards

European Street Food Awards – voorronde in Groningen!

Trots mogen wij aankondigen dat de European Street Food Awards met ons de samenwerking hebben gezocht om Nederland te representeren. Tijdens een gastoptreden bij de Europese street food congres in Dortmund, zijn wij opgevallen dankzij onze visie op het fenomeen food festivals. Hierbij waren er organisatoren en foodtruckers uit heel Europa aanwezig. Het is daarom een eer dat Richard Johnson, een prijswinnende schrijver voor the Guardian, organisator van the British Street Food awards en de dit jaar voor het eerst georganiseerde European Street Food Awards, ons persoonlijk heeft gevraagd de Nederlandse versie te hosten. Hierin komen we met ons prachtige stad in het noorden in een lijst te staan met steden als Londen, Barcelona, Parijs en Milaan, waar er ook voorrondes zullen plaatsvinden. Geen Amsterdam of Rotterdam, maar gewoon Groningen!

Tijdens Multiculinair Food Festival zal er door de bezoekers op de zaterdag en zondag gestemd kunnen worden op hun favoriete foodtruck middels een stembrief op uitstraling en kwaliteit. De# 1 en #2 mogen kosteloos door naar de finale in Berlijn om te strijden om de titel: #1 European Food Truck.

De finale zal op 30 september en 1 oktober worden gehouden in Berlijn, waarna de winnaar gekroond zal worden tot nr. 1 foodtruck van Europa en exposure krijgt in culinaire bladen en verschillende mediakanalen van alle deelnemende landen.
Meer informatie over de European Street Food Awards is te vinden op: www.europeanstreetfood.com